Adio FaceBook gratuit
Ro 

i4Job


Am tot asistat la discutii pe FaceBook legate de cat de gratuit este sa postezi in grupurile private, iata ca de la 1 noiembrie 2014 s-a cam terminat cu GRATIS, FaceBook intentioneaza sa perceapa cate 3 USD pentru folosirea serviciilor sale.  Pe noi vestea ne bucura, caci cel putin teoretic vor creste incasarile de publicitate pe site-ul nostru si pe cele afiliate portalului e4De. Avem si o oferta speciala, pentru toti cei ce vor incheia contracte de publicitate pana la 1 noiembrie 2014, 100 de euro pentru 12 luni de publicitate pe site sau pe satelitii nostri: romanii din Munchen, Austria sau munca in Germania.

Noi ne vom pastra si paginile de FaceBook, cei 3 dolari nu sunt o suma pe care un site de dimensiunea e4De sa nu o poata plati, dar in mod evident multi romani nu vor reusi sa plateasca suma, asa ca impactul postarilor se va diminua, dar va creste si importanta paginilor existente. Vom pastra si grupurile si vom crea evenimente publice, ce vor permite afisarea reclamelor celor ce nu au cont pe reteaua de socializare. Cu alte cuvinte noi suntem pregatiti de impactul conturilor cu plata pe FaceBook, dar tu ai deja o strategie?

Adio FaceBook gratuit – insa NU uita! Portalul e4De este legatura ta cu romanii din Germania! Crezi ca 100 de euro/an e un pret pre amare pentru a fi cunoscut? FaceBook cu plata din noiembrie – publicitate cu plata pe portalul romanilor din diaspora! Mi se pare echitabil, iar incepand din ianuarie portalul 4Eu.Info va deveni puntea ta de legatura cu publicitatea pe internet! Chiar daca nu e adevarata stirea, caci pana la urma parca am mai vazut treaba asta, din ianuarie postarile nu mai apar la 100% dintre priteni, fani etc.! Doar grupurile mai trimit notificari tuturor membrilor sai, deci si aici suntem cu un pas inaitea concurentei!

Munca in Germania 10.000


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.