Cum sa te feresti de tepe in Hamburg
Ro 

i4Job


Nu credeam ca in 2014 sa mai primim astfel de mesaje, dar uite ca se intampla, asa ca o sa ma rog sa haseasca si Vasile un om bun, asa cum l-am gasit noi pe Aurelian in urma cu cativa ani, desi situatia noastra nu era asa de grava ca a lui. Iata ce ne-a scris: Salut. Sunt Vasile si am 3 zile de cand am ajuns in Germania. Cineva trebuia sa ma astepte sa ma duca la lucru si nu a mai aparut la intalnire. Sunt in orasul Melle, Osnanburg cred ca e resedinta si caut de munca oriunde in orice domeniu. Va rog sa ma ajutati URGENT! Numai am unde sta. De profesie sunt inginer textile cu 3 ani experienta ,posed permis categ B si vorbesc engleza cursiv.

Draga Vasile am mai vazut astfel de cazuri, insa nu erau ingineri, deci de la tine aveam careva pretentii. Nu pleci fara bani si pe vorbe – fara sa ai nimic semnat – in Germania!

Absolventa de studii superioare, specializare DREPT, si studenta la master in ADMINISTRATIE EUROPEANA, INSTITUTII SI POLITICI PUBLICE, am lucrat 3 ani ca profesoara de engleza in Romania si 4 luni pentru o companie germana din Romania ca si office manager, 3 luni ca manager restaurant, vorbitoare de limba engleza la nivel experimentat si incepatoare limba germana, caut loc de munca in Frankfurt sau in apropiere in tot ce inseamna management sau secretariat, dar sunt deschisa si catre alte oportunitati.

Am dat exemplu de anunt, destul de bun, primit de la Cristina, care insa a uitat sa lase datele de contact, telefon ar fi fost ok, deci desi anuntul e clar, nu prea vad cum va fi gasita de firmele care au nevoie de ea! Dragii nostri, suntem un site citit si cautat atat de angajatori cat si de ingtermediari, insa noi NU va puteam ajuta, nu dam date personale si nici nu raspundem in locul vostru!

Ajutor de somaj Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.