La multi ani in Germana
Ro 

i4Job


Am vazut ca lumea e interesata de lectii de limba germana online, iar noi avem deja pe site si pe facebook cateva lectii, iar pentru ca prima data am intalnit intrebarea cum se zice „la multi ani in germana” o sa va dau o varianta cu transalate: Alles Gute zum Geburtstag! O fi bine sau nu sa zici la multi ani in germana asa nu stiu, mai ales ca asta ar fi varianta de ziua celui cu care discuti, insa ce te faci cand urezi la multi ani in germana cu alte ocazii?  Provoc comunitatea romanilor din Germania la discutii legata de limba germana si de modalitati de a invata aceasta limba mai grea [ cel putin din punctul meu de vedere ].

In mod evident avem nevoie de limba germana ca sa ne angajam, iata de ce provoc si mica comunitate de romani din Freiburg sa se alature noua, mai ales ca au deja pagina proprie pe site-ul e4De. Iar pentru ca am trecut deja de inca un an, ne permite m sa le uram tuturor romanilor un calduros „La multi Ani” si sa-i invitam sa ne raspunda in curand in germana.

Stim ca inca nu am facut nici 10% din ceea ce ne-am propus, mai ales ca ne propunem mereu din ce in ce mai multe, insa cu ajutorul vostru speram sa largim numarul de site-uri afiliate, pe langa Stuttgart si Munchen, sa devenim o comunitate „adevarata”, in care sa ne si ajutam reciproc, dar sa putem colabora eficient si pe site sau pe FaceBook. In speranta ca v-am bine-dispus, asteptam in continuare comentariile voastre!

Locuri de munca in Germania
Locuri de munca in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.