Adrian Severin a reinviat
Ro 

i4Job


Noi deja ne pregatim de Craciun si iata ca Adrian Severin a reinviat, dupa ce in 2011 a fost in centrul scandalului de coruptie din Parlamentul European, fiind de fapt singurul car ea stat lipit cu superglue de scaun. Cariera sa de politician a inceput  asa cum era si de asteptat in randurile PSD-ului, de unde a fost exclus dupa scandalul de coruptie. Acum are o parere despre dorinta de vot a celor din diaspora, cu precadere se pare ca este indispus de noi cei din Germania. Cica am dat o lovitura de stat, ca de fapt nu trebuia s ane revoltam ca nu avem cum sa votam, desi asta este un drept constitutional, si chiar daca in urma procesului penal pe care il va suporta, el nu va mai avea dreptul de a vota, noi avem acest drept.

Cum a putitut Adrian Severin sa ne faca pe noi legionari si fascisti nu stim, insa ii promitem ca vom vota si la parlamentare, peste doi ani, chiar daca lui nu-i pica tocmai bine. Si mai speram ca pana atunci justitia sa-si spuna cuvantul in cazul procesului sau penal. Daca nu stie depsre ce vorbim, este vorba despre dosarul 4528/1/2013 – iar daca in 2014 s-a decis:

În baza art. 6 alin.1 si 2 din Legea nr. 255/2013 trimite cauza ce formeaza obiectul dosarului penal 4528/1/2013 privind pe inculpatul Adrian Severin la judecatorul de Camera Preliminara pentru a proceda potrivit dispozitiilor art.342-348 C.p.p. Definitiva. Pronuntata, în sedinta publica, azi 11 martie 2014.

Daca pe 9 decembrie nu se mai amana cauza, speram sa vedem si verdictul.Faptul ca lui Adrian Severin i se pare ca noi nu avem dreptul sa protestam cand ni se incalca drepturile ma pune pe ganduri, un om invinuit penal ne judeca pe noi, cei care respectam legea? Oare asa merg trebuirile in mintea PSD-istilor?

Adrian SEVERIN  in Strasbourg Hemicycle


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.