Firme de transport Germania – Romania
Ro 

i4Job


Recent cautam o firma de transport din Germania – Leipzig – care sa ma duca de sarbatori acasa, asta pentru ca avem destule care incearca sa-si faca reclama in grupurile sponsorizate de portalul e4De. Am tot incercat sa le explic ca daca vor sa-si faca reclama, ar trebui sa ofere si ei ceva acestor grupuri, caci pana la urma mananca o paine de pe urma noastra. Hai sa vedem ce a iesit de aici. Reproduc mai jos ce spun adminii si membrii acestor grupuri.

Datorită faptului că nici măcar un simplu „bine v-am găsit” nu sunteți în stare să postați aici în grup, să nu mai vorbim și de altele, nu am să vă permit extinderea câștigurilor în grupurile înființate și administrate de mine! Voi nu sunteți interesați decât de câștigurile voastre personale și nimic altceva! V-ați înmulțit ca ciupercile după ploaie, majoritatea nu aveți nici măcar bilete înregistrate, de asigurări să nu mai discutăm, iar serviciile voastre lasă de dorit din păcate!

Dragi membri, vă sfătuiesc să folosiți cu încredere firme serioase de transport din România, chiar dacă dați un leu în plus! Ei vă oferă serviciile ce le meritați și vă garantează prin șoferii cu experiență să ajungeți cu toții la destinațiile dorite.

Bine punctat tot felul de transportatori care fac curse ocazionale. A trebuit urgent sa plec acasa dupa masina si am apelat la un „transportator” care venea din Belgia incarcat si cu platforma, care in Austria a dormit vreo patru ore si dupa ce sa trezit in loc sa plecam am mai asteptat vreo sase ore ca mai avea doua locuri libere si spera sa mai sune cineva sa le ocupe. La Cenad sa defectat cazanul si am zis ca moare din mana mea (ziua urmatoare trebuia sa plec inapoi sa fiu la munca). Tot el a sunat politia sa reclame ca vreau sa il bat. Le-am povestit cele intamplate si ceilalti pasageri au confirmat si soferu nea platit masina (taxi) la fiecare pana la destinatie ca sa numai depunem plangere. Asa ca m-am lecuit de transportatori… bineinteles sun si exceptii care pleaca si cu un singur calator. Au trasee regulate cu ore stabilite.

Transport Leipzig Timisoara si retur
Transport Leipzig Timisoara si retur


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *