Firme de transport Romania –  Germania
Ro 

i4Job


Asa cum probabil multi au observat s-au inmultit firmele de transport intre Romania si Germania, deci era inevitabil sa ajungem si noi la momentul in care le oferim si lor spatiu publicitar pe site-ul nostru. Activitatea de transport este una profitabila, dar asta doar in cazul in care ai si calatori. Cred ca nu exista o varianta mai buna decat sa te folosesti de portalul e4De si de grupurile afiliate de pe facebook pentru a aduce la cunostinta eventualilor calatori ca existi. In acest hatis format din zeci de firme de transport va supravietui cu siguranta cel ce va fi mai cunoscut si va oferi calatorilor cele mai bune conditii.

Deasemenea sunt cateva zeci daca nu sute de persoane particulare care se ocupa cu transportul de persoane si colete din Germania in Romania si retur, unii vin din Belgia, Olanda sau chiar Anglia. Pentru o suma modica, de doar 10 euro pe luna sau 100 de euro pe an aveti posiblitatea de a fi prezenti in lista noastra de firme de transport recomandate cititorilor nostri, dar si membrilor din cateva grupuri de pe facebook ce insumeaza peste 25.000 de membri. Nu sunt membri adusi de noi ci sunt romani din diferite orase ale Germaniei ce s-au acumulat in mai bine de trei ani. Evident ca poti sa incerci sa razbesti singur si sa vezi daca faci fata concurentei, insa cu siguranta ca impreuna cu noi vei reusi sa ai mai multi calatori si sa-ti maresti profitul.

Daca esti o firma de transport persoane si colete ce ai traseu prin Germania si Austria, nu ezita sa ne contactezi pentru semnarea unui contract de publicitate, suntem aici pentru a ajuta comunitatea romaneasca din Germania, Austria si Elvetia.

Seat Alhambra 1,9 TDI
Seat Alhambra 1,9 TDI – Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *