Convorbiri ieftine Germania Romania
Ro 

i4Job


Din ce in ce mai multi romani din Germania vor sa afle care este cea mai ieftina varianta de a vorbi din Germania in Romania cu rudele ramase acasa. Am cules noi pentru voi cateva variante, nefiind siguri in acest moment daca aceasta este cea mai buna varianta, dar va puteti face singuri socotelile sau ne puteti da si alte variante pentru a ajuta comunitatea noastra. De exemplu cei de la ortelmobile.de promit ca puteti vorbi in Romania cu doar un cent pe minut. La fel am inteles ca daca va luati o cartela de la Lebara.de de 20 de euro primiti 500 de minute cu toate tarile din Uniunea Europeana.

Mi-a placut ca ambele firme au site si gasim informatii in engleza si chiar roamana – daca este vorba de Lebara. Ce stiu eu este ca nu poti lua o cartela prepay in Germania daca nu ai documente ca locuiesti legal acolo, in schimb multi apeleaza la prieteni pentru a o cumpara.

La fel de interesant ar fi sa gasim oferte ieftine in Germania pentru internet, eu am luat o cartela de internet de la O2 insa mi s-a parut destul de scumpa si daca e sa zic de viteza, mai bine tac. Pe masura ce se mai strang informatii le vom posta pe site, caci asta e avantajul unui site fata de facebook, acoilo desi s-a mai discutat cu luni in urma, informatia s-a pierdut, in schimb aici o gasesti extrem de usor.

Am apreciat cum ziceam oferta celor de la Lebra care s-au acomodat cu diaspora romaneasca si poloneza, oferind pe langa limba engleza si variante ale site-ului lor in cele doua limbi.

Cartele ieftine in Germania


News Reporter

2 thoughts on “Convorbiri ieftine Germania Romania

  1. Blauworld mi se pare destul de convenabil, de ex: 10 EURO am 400 de minute oriunde-n pe mapamond, mai convenabil nu! O zi buna si ,,LA MULTI ANI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *