Mecanic auto in Dortmund
Ro 

i4Job


A inceput sa apara din ce in ce mai des intrebarea: unde gasesc un mecanic auto in Dortmund, de preferat sa stie si limba romana. Acest lucru ne face sa ne intrebam oare ce asteapta cei care fac mici reparatii sau lucreaz ala firme de service in Germania? Oare nu au si ei nevoie de clienti? Se stie ca noi promovam afacerile romanilor la cel mai mic pret de pe piata, la doar 10 euro/luna. Credem noi ca doar doi clienti in plus sa ai si cei 10 euro se intorc inzecit in buzunarul tau.

Transport GermaniaLa fel de mult ne mira si faptul ca inca nu am gasit decat doua persoane interesate in locul de munca oferit de noi: agent publicitar in Germania. Castigul este semnificativ, 50% din incasari revenind agentului respectiv. Iata doar un exemplu de a face bani si de a ajuta comunitatea romanilor din Dortmund, gasirea celor ce fac prestari de servicii in domeniul auto. Chiar eu am avut nevoe de un mecanic auto in perioada in care am lucrat la DHL in Dortmund, am fos nevoit sa merg la un service german, cand era mai placut zic eu sa merg la un roman de-al nostru.

Deci daca esti mecanic auto si locuiesti in Dortmund sau imprejurimi, nu ezita sa ne contactezi, vom gasi cu siguranta o metoda de a te promova, caci in final acesta este scopul site-ului nostru: de a ajuta pe toti romanii din Germania sau pe cei care vor sa vina aici. La gel de util ar fi sa vedem ca avem l acine sa apelam si in cazul defectiunilor electrice sau cand vrem sa ne vopsim masina. Deci parerea mea este ca ar trebui sa incepem sa ne organizam, sa cooperam pe diverse paliere in asa fel incat sa avem cu totii de castigat.

Audi 211
Mecanic auto in Dortmund


News Reporter

3 thoughts on “Mecanic auto in Dortmund

  1. Bună ziua. Am o problema cu mașina și caut un mecanic roman în Dortmund, eu sunt din Hagen știu mecanica dar nu am loc unde sa repar mașina… trebuie schimbată garnitura de chiulasa. Un număr de telefon la un mecanic care sa vorbească romana sau italiana în Dortmund sau Hagen. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *