Anunturi noi din Germania
Ro 

i4Job


In fiecare zi sosesc pe adresa noastra zeci de anunturi ale romanilor din Germania, iar noi ne straduim sa le postam la categoria potrivita. Unele insa nu au in prezent categoria adecvata asa ca le postam in articole de sine statatoare pentru a fi gasit emai usor de catre cititorii nostri. Iata cateva dintre ele, sosite ieri pe adresa redactiei portalului e4De.

Pirvu Ion : caut de munca in agricultura , constructii / necalificat – ma numesc Pirvu Ion varsta ( 42 de ani ) nr de telefon ( 0748468100)

Buna ! Maria ma numesc si am 26 de ani. Locuiesc la 40 km de Stuttgart, cu acte in regula, permis categ B, caut loc de munca. Multumesc !!

Buna ziua ,
Tanar doresc urgent sa inchiriez o camera in Munchen. Mentionez ca sunt deja in Germania si am actele in regula ,iar in cateva zile incep activitatea in cadrul unui hotel. Telefon contact .+49 151 71750962 .

Eva ne scrie: Sunt economista lucrez de 25 de ani cu acte si oameni si acum mi-as dori o schimbare in viata.

Speram ca fiecare sa isi gaseasca raspuns la ceea ce a posta in cel mai scurt timp, insa de exemplu Eva nu a lasat date de contact, ceea ce nu e ok. Iar din anuntul ei nu prea poti intelege ce anume schimbare isi doreste. De aceea va sfatuim sa nu va zgarciti la cuvinte, nu scrieti cu prescurtari si lasati datele de contact. Va asteptam alaturi de noi si pe FaceBook, unde avem deja cateva grupuri unde sunt cateva mii de romani dornici sa comunice cu voi si sa va ajute. Iar la final il salut pe prietenul meu Marcel, cel care a reusit sa adune atat de multi romani in grupurile sale!

Secretele femeilor


News Reporter

1 thought on “Anunturi noi din Germania

  1. Firma din Romania, Brasov,producator fier forjat cautam colaboratori in domeniul constructiilor in Germania, oferim comision. varianta 1-Colaboratorul discuta cu clientul modelul lucrarii, executa masuratoarea, face oferta de pret, monteaza lucrarea, isi pune oricat doreste peste pretul nostru.
    varianta 2- Colaboratorul discuta cu clientul modelul lucrarii, face o masuratoare de principiu si niste poze, noi facem oferta de pret cu montaj si transport in Germania, daca clientul este de acord venim sa masuram si incheiem noi contractul. La incasarea avansului de la client oferim comision. Executam lucrari de fier forjat de orice complexitate,calitate garantata, la cerere asiguram montaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.