Romanii din Ingolstadt
Ro 

i4Job


Ingolstadt se afla cam la 80 de kilometri de Munchen, uar daca este sa ne luam dupa numarul de mesaje de la romani ice isi cauta un loc de cazare in Ingolstadt pot deduce cu usurinta ca acolo se afla o mare comunitate de romani. Evident ca nu am gasit nici macar un grup sau o pagina a acestora pe FaceBook – probabil ca ori nu se simte nevoia ori sunt deja inscrisi intr-un alt grup. Nu stiu, dar daca vom primi 10 cereri aici de a infiinta un grup, atunci o vom face. Nu stiu sigur daca romanii din Ingolstadt chiar au nevoie de un grup, pagina sau forum, sau este suficient ca de azi inainte exista o rubrica speciala pemtru ei aici pe site. Important este zic eu ca am facut primul pas, cu timpul in functie de necesitati vom vedea ce trebuie facut.

Avem deja experienta cu romanii din Stuttgart, care au reusit sa se adune ata pe un site spearat cat si pe facebook, dar avem si exemple de grupuri care nu au reusit sa ajunga nici macar la 500 de persoane. Cel mai mare grup al romanilor din Germania se pare ca este cel al romanilor ce sunt in cautarea unui loc de munca, pacat insa ca nu au reactionat si firmele de intermedieri, caci peste 20.000 de romani sunt in cautarea unui loc de munca in Germania.

Anca ne scrie: Buna. Doresc sa inchiriez o garsoniera in Ingolstadt de preferat mobilata. Nr de tel 015166750936. Am posibilitatea sa platesc 3 chirii in avans.

Prin urmare daca sunteti in Ingolstadt sau intentionati sa va mutati aici, puteti posta in mod GRATUIT anuntul dumneavoastra. Desi avem o rubrica speciala dedicata anunturilor, zic eu ca este mai practic sa folosim pagina fiecarei comunitati pentru a posta, sansele de a fi gasit mai usor ceea ce cautam sunt de cateva ori mai mari.

Cazare in Stuttgart


News Reporter

4 thoughts on “Romanii din Ingolstadt

  1. Caut apartament 1 camera in Ingolstadt pentru mine si sotia mea.
    Sotia mea lucreaza in Ingolstadt de un an de zile.Intentionez sa vin si eu in Ingolstadt .
    Avem variante sa gasim un apartament. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.
    Doru Marinescu

  2. Sunt nou venit in Ingolstadt si am vreo 3 saptamani de cand imi caut ceva de munca si nu gasesc nimic daca ma puteti ajuta si pe mine as fi recunoscator. Numar de contact 015758301296

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *