Romani in Stuttgart
Ro 

i4Job


Am cautat un grup pe Facebook, sau o pagina macar, dedicata romanilor din Stuttgart, insa se pare ca din diverse motive, aceasta comunitate romaneasca este slab prezenta pe site-ul de socializare. Iata de ce am deschis chiar noi un astfel de grup, pe care puteti sa-l accesati aici. Am primit recent si cateva anunturi de la acesti romani stabiliti in zona, pe care le redam mai jos. Iar pentru cei ce au nevoie de un avocat roman in zona Stuttgart, nu uitati ca deja avem o rubrica pe site.

Anunturi de la Romani in Stuttgart

– Ma numesc Alin locuiesc Stuttgart caut de lucru ca sofer carnet categoriile B.C.E. Vorbesc putin Germana si spaniola.

– Buna ziua ma numesc Marius. Caut de lucru in constructi , ca zugrav am lucrat in Spania 12 ani, acum locuiesc in Stuttgart , caut de lucru in zona.

– Buna ziua
Cuplu, 43 respectiv 40 de ani, dorim sa ne stabilim in Germania, momentan locuim in Italia, sunt inginer mecanic, in Italia am lucrat ca electrician timp de 3 ani, montari de panouri solare fotovoltaice si orice tip de proiect electric, acum lucrez ca sofer profesionist, detin permis categoriile B,C,E. Rog seriozitate maxima.

Precum vedeti exista interes, exista si dorinta de a ajuta a colectivului nostru, asa ca daca doriti sa incepem sa formam o comunitate cu interes comun, va asteptam si pe Facebook.

Romani in Stuttgart


News Reporter

1 thought on “Romani in Stuttgart

  1. Salut. Ma numesc Florin, locuiesc in Stuttgart si as vrea sa merg in Romania (regiunea Sibiu -Pitesti) in perioada 13.12.2014 – 15.12.2014. multumesc anticipat-telefon 01776159414

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *