i4Job


Deja am inceput sa primim mai multe intrebari legate de avocatii romani din diferite orase din Germania, iata de ce am deschis o rubrica speciala pentru cei ce cauta in mod expres un avocat roman in Stuttgart. Iata de exemplu o interbare primita azi la care cel mai bine ar putea raspunde un avocat.

Buna ziua. Aș dori să știu ce acte se cer, acum după 1 ianuarie 2014, la angajare /contract in Germania, si instituțiile ce le eliberează. Am înțeles că este nevoie să ai o adresă, este valabilă o adresă la o cameră încheiată cu luna, deci o adresa temporară? Va mulţumesc. Alexandru.

Draga Alexandru, este clar ca este suficienta o adresa de inchiriere, atata timp cat este legala. In Germania adresa declarata nu este pentru a dovedi ceva, poti declara ca stai unde vrei, ideea de baza este ca acolo vei primi corespondenta si in cazul in care nu stai acolo si nu ai anuntat schimbarea resedintei, nu poti sa te scuzi ca nu ai primit, iar in ceea ce priveste actele, sper sa te poata lamuri cineva care stie precis cum si care este situatia incepand de la 1 ianuarie 2014.

Lista avocati romani in Stuttgart

In speranta ca in scurt timp vor veni alaturi de noi si avocati din Stuttgart, deschidem lista acestora, la fel cum va dam posibilitatea sa postati si intrebari pentru avocati, in felul acest ase va vedea ca este nevoie de ei si vor fi incurajati sa transmita datele lor de contact si pe site-ul nostru.

Daca aveti si alte idei, intrebari legate de partea juridica, nu ezitati sa le puneti, le vom transmite mai departe pe forumuri, pagini de FaceBook, pentru a fi solutionate si a va fi de ajutor.

Avocat Germania