Caut avocat roman in Stuttgart
Ro 

i4Job


Deja am inceput sa primim mai multe intrebari legate de avocatii romani din diferite orase din Germania, iata de ce am deschis o rubrica speciala pentru cei ce cauta in mod expres un avocat roman in Stuttgart. Iata de exemplu o interbare primita azi la care cel mai bine ar putea raspunde un avocat.

Buna ziua. Aș dori să știu ce acte se cer, acum după 1 ianuarie 2014, la angajare /contract in Germania, si instituțiile ce le eliberează. Am înțeles că este nevoie să ai o adresă, este valabilă o adresă la o cameră încheiată cu luna, deci o adresa temporară? Va mulţumesc. Alexandru.

Draga Alexandru, este clar ca este suficienta o adresa de inchiriere, atata timp cat este legala. In Germania adresa declarata nu este pentru a dovedi ceva, poti declara ca stai unde vrei, ideea de baza este ca acolo vei primi corespondenta si in cazul in care nu stai acolo si nu ai anuntat schimbarea resedintei, nu poti sa te scuzi ca nu ai primit, iar in ceea ce priveste actele, sper sa te poata lamuri cineva care stie precis cum si care este situatia incepand de la 1 ianuarie 2014.

Lista avocati romani in Stuttgart

In speranta ca in scurt timp vor veni alaturi de noi si avocati din Stuttgart, deschidem lista acestora, la fel cum va dam posibilitatea sa postati si intrebari pentru avocati, in felul acest ase va vedea ca este nevoie de ei si vor fi incurajati sa transmita datele lor de contact si pe site-ul nostru.

Daca aveti si alte idei, intrebari legate de partea juridica, nu ezitati sa le puneti, le vom transmite mai departe pe forumuri, pagini de FaceBook, pentru a fi solutionate si a va fi de ajutor.

Avocat Germania


News Reporter

3 thoughts on “Caut avocat roman in Stuttgart

 1. buna ziua

  sunt un roman din brasov. stabilit in germania de un an si as dori sa iau legatura cu un avocat pentru a ma ajuta sa depun actele pentru alocatia de copii. eu am 3 copi acasa in romania
  va multumesc anticipat
  sorin coman ó15166775666

 2. Buna ziua, as avea nevoie de o consultare juridica pentru o amenda de circulatie pe care nu am reusit sa o platesc (doar o parte in rate) am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati ratele mai departe. Daca se poate sa intru in legatura cu un avocat roman din zona Stuttgart eu locuiesc in Gerlingen 70839. Va multumesc.

 3. buna seara, Am o întrebare locuiesc in Germ. sunt in divort si avem un copil minor. Soțul nu vrea sa plece din casa pentru ca nu vrea sa părăsească copilu ( se folosește de copil ) Întrebarea mea este. Pot sa plec eu cu copilu in alta locuința??? noi nu ne mai înțelegem si ne certam si pe copil il afectează

  Mulțumesc Va rog mult să-mi răspundeți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *