Esti in Germania, dar iubesti Romania
Ro 

i4Job


Iata ca este din nou weekend, rasfoind prin internet dupa ceva placut am descoperit un videoclip care pe langa muzica de suflet a romanilor, ofera si cateva imagini care merita privite. Daca recunosti cateva din locurile din filmulet, spune ce localitati ai recunoscut, apoi distribuie pe facebook acest articol. In acest fel ne vom aminti ca avem o tara minuntata, cu oameni simpli ca noi, dar care nu uita niciodata ca sunt romani, oriunde s-ar afla.

Cred eu ca din cand in cand ar trebui sa mai facem astfel de gesturi, caci desi in Germania avem prieteni, avem o gasca unde ne simtim bine, ba mai mult, comunicam cu prieteniide pe FaceBook, totusi nimic nu se compara cu un concediu in Romania. Privind imaginile poate iti dai seama ca sunt locuri pe care nu le-ai vazut inca, dar pe care neaparat ai vrea sa le vezi la vara. Poate cu un prieten neamt, care va descoperi si el alaturi de tine niste locuri minunate, de poveste.

Imaginile filmate de sus, muzica lui Ciprian Porumbescu – ce poate fi mai placut? Daca am gresit si nu-ti place ceea ce vezi si ceea ce asculti, lasa un semn, sa stiu ca exista si astfel de persoane, desi nu cred ca e posibil asa ceva. Un saluut calduros pentru prietenii mei Marcel si Aurelian, din Munchen.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *