Ipocrizia tarilor din UE
Ro 

i4Job


Partenerii din Uniunea Europeana au ajuns sa fie niste ipocriti, cand le place UE e mama ranitilor, e inventia suprema, iar cand nu e o chestie pe care o tot schimbi dupa bunul plac. Ieri in Parlamentul European s-au certat ca la usa cortului, pe problema muncitorilor din Romania si Bulgaria, care vor invada piata muncii din Germania sau Anglia. Un lucru bun a fost faptul ca Viviane Reding a sustinut cauza muncitorilor din tarile mai sarace.

In varsta de 62 de ani, Viviane Reding ne arata ca Luzemburgul ramane un colt de bun simt si democratie. Toti vad o problema in migratia fortei de munca saracite, desi problema este de fapt saracia. Iar faptul ca muncitorii romani si bulgari muncesc pe salarii mai mici decat altii [ nu pentru ca asa vor ei, ci pentru ca asa vor patronii ] aduce beneficii tarilor in care emigreaza, nu celor din care acestia au plecat.

Culmea este ca „preietenii” nostri francezi, prin vocea lui Marine Le Pen – au ce au cu noi romanii, uitand ca de fapt daca nu munceau romanii asa de ieftin, nu mai vindeau ei Dacia la cel mai mic pret din Europa. De ce nu si-au deschis fabrici in Germania sau Anglia? De ce nu sterg ei fundurile babetelor senile din Paris? Aici Marine Le Pen nu prea are ce zice, nici macar la intrebari legate de cei ce au dat foc si au manifestat luni in sir nu prea are ce zice, a descoperit el ca rromii sunt problema Europei. Nu ar trebui uitat nici Elmar Brok, prietenul nostru autohton [ adica din Germania] care isi doreste amprentarea muncitorilor romani si bulgari.

Viviane Reding


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.