Dezmembrari Auto in Germania
Ro 

i4Job


Am plecat de la o nevoie personala, aceea de piese de schimb pentru un Seat Alhambra 1,9 TDI din 2003, asa ca am zis sa discutam aici despre locurile unde gasim dezmembrari auto in Germania, in functie de oras. Evident ca fiecare poate posta aici detalii despre orice masina, eu doar am dat startul. Am nevoie de bara fata completa, asa ca daca stiti ceva informatii despre asa ceva, postati preturile, in functie de ele sunt dispus sa cumpar. Achizitionez si parti separate, cum ar fi partile din plastic, etc.

Dezmembrari Auto Hamburg

Sa presupunem ca stai in zona Hamburg, ai aflat din intamplare de unde poti gasi piese de schimb uzate pentru diferite tipuri de masini, sau ai de gand sa-ti dezmembrezi chiar tu propria masina, posteaza ce anume vinzi si la ce pret, cu siguranta ca se va gasi cineva interesat.

De multe ori dezmembrarea unei masini iti poate aduce mai multi bani decat vanzarea iei ca intreg, sa luam cateva exemple pe care le cunosc. Un Seat Alhambra are 7 scaune, unul se vinde cu 300 de lei, deci 7 scaune ar costa 2100 de lei, adica 460 de euro. Jantele se pot vinde cu 200 de euro lejer daca sunt in stare buna, daca mai vinzi si cauciucurile, nu neaparat noi dar nici uzate, mai iei cel putin 100 de euro, si deja ai ajuns la 760-800 de euro.  Farurile costa 100 de euro, iar daca sa zicem vinzi fata+spate, iei lejer 200 de euro, iata cum ai deja 1000 de euro si masina este inca intreaga. Concluzia: daca vrei sa-ti dezmembrezi masina, posteaza preturile si ce anume vinzi, vei gasi cumparatori cu siguranta.

Seat Alhambra 1,9 TDI
Seat Alhambra 1,9 TDI


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *