Romanii din Dresda
Ro 

i4Job


Sunt sigur ca am reusit sa facem o bucurie romanilor din Dresda [Dresden], dupa ce am primit zeci de mesaje prin care ni se cerea sa facem o pagina separata pentru aceasta comunitate. Asa cum stiti probabil Dresda este capitala landului Saxonia, numara in jur de 500.000 de locuitori dintre care o mica parte, in jur de 4000 sunt romani. Daca esti unul din romanii ce locuiersc in Dresda [Dresden] am fi bucurosi sa avem un feedback de la tine, iar daca cunosti detalii depsre locuri de munca, magazine romanesti sau alte informatii utile, am fi incantati sa le putem da mai departe celor interesati

Forumul romanilor din Dresda

Daca veti simti nevoia de a avea un forum al romanilor ce locuiesc in Dresda nu trebuie decat sa ne spuneti, pana atunci va invitam pe forumul romanilor din Germania, unde putem crea fara nici o problema o sectiune separata pentru Saxonia si evident pentru Dresda.

Am dori deasemenea sa ne spuneti despre ce anume ati dori sa fiti informati, ce fel de articole ati dori sa scriem pentru voi. La randul nostru am fi bucurosi daca am primi de la voi poze din Dresda, de pe malurile Elbei – evident cu voi in prim plan. Speram sa sarbatorim impreuna un an de activitate si sa putem spune ca ne-am atins macar 10% din obiectivele propuse acumun an, cand am pus bazele proiectului „Romanii din Germania”.

In final va reamintim ca denumirea oficiala a Saxoniei este  Freistaat Sachsen – adica Saxonia libera, asa cum vrem sa fim si noi, liberi in gandire si uniti in ceea ce facem.

Romanii din Dresda


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *