Am furat cu suspendare
Ro 

i4Job


Am zis ca e cazul sa discutam putin despre justitia din Romania sau mai bine zis despre justitia PSD-ului. Doua mari nelamuriri am in legatura cu dosarul Zambaccian – in care sunt implicati sotii Nastase, dana si Adrian. Despre sotia ex-premierului Adrian Nastase nu piot sa pun decat intrebarea din titlu: cum poti sa furi cu suspendare? Daca la asa sume si la un asa nivel prtimesti suspendare, atunci pentru gainarii si studii superioare ar trebui sa primesti la fel? Daca scrii pe blog primesti reducere?

Iar legat de Adrian Nastase am o alta intrebare: ce fel de buna purtare e aia cand el nici nu a inteles ca nu e voie sa furi, chiar daca ai nu stiu ce merite si functii in partidul de la guvernare. Ce invatam din exemplul dat romanilor de la sotii Nastase, Adrian si Dana? Cam ce am inteles si din cazul Alexandru Arsinel, pile sa ai maica, ca de ocolit legea se poate.

Pai Adrian Nastase este la a doua condamnare, ok – are peste 60 de ani – deci la varsta asta merge lejer sa dai cu mana in avutul privat? Sau doar in cel de stat? Pe vremuri cei ca Adrian Nastase se numeau recidivisti, primeau suplimentar, dar acum cu neo-democratia originala PSD [+PL+PC] daca recidivezi si scrii pe blog si mai scrii si o carte, gata, scapi cu luni in loc de ani de detentie. eu zic sa le intre mintea in cap banditilor, scrieti sau cumparati carti, le publicati din puscarie si gata, ati iesit.

adrian-si-dana-nastase


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *