Coworking Space
Ro 

i4Job


Incet dar sigur deja a inceput sa prinda si in randul romanilor idee de coworking – adica desfasurarea de activitati in acelasi spatiu – cu evidentele avantaje ale acestui lucru. Recunosc ca am avut o idee asemanatoare prin anii 95 – 96, cand am propus unor prieteni sa facem o incercare de a implementa ideea de coworking. Era vorba de a cumpara impreuna un spatiu de birouri, cu o singura secretara, dotari comune gen fax, etc.

Cum fiecare aveam o cota de piata bunicica in sfera IT, reuneam intr-un singur spatiu toata gama de oferte. Evident ca nu amers, insa iata ca deja in Iasi functioneaza o asfel de initiativa.

Mergand pe aceiasi idee in online, poratlul e4De si e4Ro va propun lucrul in sistem de coworking, noi va punem la dispozitie spatiul [ domeniile web] in mod gratuit, voi va dezvoltati propriile site-uri, ne ajutam intre noi, ne facem reclama si distribuire pe FaceBook in comun [ fiecare pe paginile lui promoveaza si ideile celorlalti], in asa fel incat sa avem cu totii de castigat.

Iar acum va aducem la cunostinta ispravile lui Vasile Stoica, romanul care a reusit sa vada lumea intr-un scaun cu rotile.

Numele lui Vasile Stoica este inscris in Guiness Book, din 2001, pentru performanta de a fi realizat cea mai lunga distanta efectuata cu un fotoliu rulant pe o pista de stadion, in intervalul a 24 de ore.

Am dori sa stim cam cat ar costa un astfel de scaun cu rotile in Germania, poate rusim sa ajutam cateva persoane cu dizabilitati prin sponsorizare.

scaun-rotile-Vasile Stoica


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.