Anunturi din Hamburg
Ro 

i4Job


Ne bucuram ca din ce in ce mai multi romani din Hamburg au ajuns la noi pe site, multi dintre ei au inceput deja sa posteze anunturi din zona Hamburg. Iata cateva anunturi sosite pe adresa redactiei e4De de la cititorii nostri.

Salutari tuturor Romanilor din Hamburg si din toata Germania. Ma numesc Floroiu Ciprian si este pentru prima oara cand va scriu. M-ar interesa un loc de munca, am carnet de conducere B,C,D si experienta de 2 ani de zile pe buldo-excavator. Nu vorbesc limba germana dar vorbesc limba engleza la nivel mediu si limba italiana avansat. Daca puteti sa ma ajutati va rog sa ma contactati pe adresa de mail. Multumesc [ Floroiu Ciprian ].

Buna caut un loc de munca in gastronomie, in Munchen, telefon: 0040764811939. Astept un raspuns, va multumesc. [Prejban Larisa]

Locuesc in Fahrenzhausen , am lucrat la o pizzerie care sa inchis pe timp de iarna, caut de munca in constructii , lucrez in rustic, piatra pavele marmura granit, faianta, gresie, lemn rustic .. etc…de fapt eu am construit si pizzeria… cat priveste o echipa ..se poate face imediat, am colegi meseriasi …astept oferte. Va multumesc. [Iacob Dan]

Pentru cei ce nu stiu, Fahrenzhausen se gaseste in Bavaria, destul de aproape de Munchen. Iar cum scopul nostru este sa socializam, va invit si pe forumul pus la dispozitie de echipa SMF.

Gärtnerplatz - Munchen
Amintiri din Gärtnerplatz – Munchen


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *