Scapa de virusi cu e4De
Ro 

i4Job


Probabil ca cea mai citita stire de la inceputul anului a fost aparitia virusilor in conturile de Yahoo, poate ca multi inca se mai intreaba daca au fost sau nu afectati, mai ales ca pentru asta nu trebuia decat sa intri in contul tau de email, si virusul se instala pe calculator sau telefon, in cazul in care foloseai o versiune de windows.

Pentru a sta linistiti, chiar si in cazul in care aveti deja un antivirus instalat, puteti apela la bitdefender, pentru o scanare rapida a PC-ului vostru. Antivirusul a fost special echipat pentru a detecta amenintarile de la inceputul anului legate de yahoo, deci daca veti primi mesajul:

Good news! We found no active infections on your PC
Keep it clean with The New Bitdefender Internet Security!

Inseamna ca ati scapat de probleme si va puteti folosi in continuare conturile bancare online. Sfatul nostru este sa va puneti un antivirus pe calculator, indiferent ca alegeti unul gratuit sau platit, va asiguram ca e mai bine decat fara, iar in cazul programelor antivirus „furate” mai bine nu le puneti. Firme precum AVG sau Bitdefender ofera variante gratuite, mult mai bune decat alte prostii luate de pe torents [ e un exemplu doar].

yahoo


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.