Poti castiga bani cu e4De
Ro 

i4Job


Salut cititorule, oriunde ai fi tu acum, in Germania sau in Romania. Am decis sa va oferim tuturor posibilitatea de acastiga impreuna cu site-ul nostru, care a ajuns deja la un numar de 40 de mii de cititori lunar. Iata cateva metode prin care poti castiga bani frumosi printr-o colaborare cu portalul nostru.

Reclame in Germania

Orice afacere are nevoie de reclama, altfel degeaba incearca sa creasca in timp, este un fapt dovedit si daca ne gandim bine, este si o zicala veche romaneasca: Reclama e sufletul comertului! Prin urmare poti oferi prietenilor, cunostintelor tale reclama pe site-ul nostru, vei primi 50% din venitul generat. Cunosti un consultant juridic, un contabil sau un restaurant romanesc in Germania? Ofera-i reclama pe site-ul romanilor din Germania, la 10 euro/luna si 5 euro sunt ai tai.

Comunitati romanesti in Germania

Faci parte dintr-o comunitate romaneasca, cum este cea din Munchen? Le poti oferi un site [ facut de noi ] la pretul de 2 euro/luna = 24 de euro/an, din care 12 euro sunt ai tai. Asa cum ai remarcat deja probabil, aproape pentru oricare din comunitatile din Germania site-ul nostru are cate o pagina, insa evident se poate face mult mai mult pentru acestea.

Transport din Germania in Romania

Daca stii firme sau persoane particulare care fac transport regulat din Germania in Romania, le poti oferi reclama pe site-ul nostru. In mod evident, jumatate din incasari iti revin. Iata doar cateva idei, variantele sunt nenumarate, trebuie doar sa-ti doresti sa lucrezi impreuna cu noi!

castiga bani cu e4de


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *