Romanii din Munchen
Ro 

i4Job


Desi avem o sectiune total separata pentru romanii din Munchen, am decis sa va dam posibilitatea sa cititi si sa scrieti despre comunitatea romaneasca din Munchen si aici. Prinicipalul motiv pentru care am optat pentru acest lucru este faptul ca site-ul nostru este numarul 1 la categorial Locuri de munca in Munchen, deci era firesc sa avem si o pagina dedicata comunitatii respective.

Romanii din Munchen

Fiecare comunitate de romani aflati in Germania are propria pagina, dupa modelul ambasadelor Romaniei in lume, adresa comunitatilor fiind de fapt obtinuta prin adaugarea orasului in fata site-ului, deci avem munchen.e4de.info pentru orasul Munchen.

Am dori sa va vedem si pe voi mai activi pe site, chiar daca in timpul saptamanii aveti de lucru, in weekend am fi fericiti daca ne-ati spune cum va petreceti sfarsitul de saptamana. In cazul in care stiti adrese utile pentru romanii din Munchen, am fi fericiti sa le putem posta si nii aici, pentru a veni in ajutorul celor ce le cauta.

Nu uitati ca cea mai mare parte a romanilor din Munchen face parte si din grupul de pe FaceBook, deci aveti in ca o posibilitate de a intra in contact cu aceasta comunitate.

Daca tot am ajuns la discutii, va anuntam ca punem la dispoziti acomunitatii pagini web (site-uri) pe portalul nostru, in mod gratuit. Asiguram evident s suport – ajutor – pentru cei ce au nevoie. Iar cei ce vor sa scrie in limba germana – deci stiu sa scrie corect gramatical – pot castiga bani frumosi scriind despre temele preferate. Nu cred ca strica cuiva cateva sute de euro lunar, doar pentru ca are o pagina in limba germana!

Romani-in-Munchen


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Munchen

  1. Va multumesc ca mi ati afisat mesajul meu, su voi lasa nr. tel. 0741085408 in caz ca cineva doreste o schimba la ing. batrini o zi buna Maria

    1. @Lazar: noi publicam gratuit tot ce ne parvine, singura rugaminte este sa scrieti corect [ casa nu muncim si noi 🙂 ] si sa scrieti cat mai detaliat, sa inteleaga lumea cand citeste, cu cat e scris mai putin, cu ata sansele sunt mai mici, caci 3 cuvinte gen caut, am nevoie .. nu inspira niciodata incredere.

      noi suntem aici ca sa ajuta, de aceea am creat un site, am muncit sa-l facem vizibil la cautarile pe internet, tocmai ca sa va fie voua mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *