Serviciul Roman de Comedie in Germania
Ro 

i4Job


Cu siguranta ca o iubiti cu totii pe Monica Anghel, iar daca o iubiti cu adevarat, s-ar putea sa va faca o surpriza si sa vina impreuna cu tot Serviciul Roman de Comedie in Germania. Ramane sa vedem cum demonstrati ca o iubiti pe Monica Anghel si pe frumoasa Jojo, pe care le prezentam mai jos intr-o fotografie de grup di amintitul show TV prezentat acum la Pro TV.

Daca nu ai gasit de munca in Germania, ce ar fi sa vii si sa prinzi un rol in show-ul Tv in care Monica Anghel este protagonista? Ar fi sansa vietii tale sa joci alaturi de cele doua frumoase voci si artiste din Romania. Zvonurile circula acum ca SRC-ul ar vrea sa vina ori de Craciun ori de Revelion alaturi de romanii din Germania, insa inca nu este nimic confirmat oficial.

Daca aveti nevoie de Monica Anghel la evenimente, o puteti suna la numarul de telefon: 0723577332 si puteti aranja direct cu artista pentru putin show la o nunta, banchet sau reuniune de grup. Uite ca am reusit sa va dam si o informatie utila, nu doar povesti vanatoresti, cum mai fac unii, doar pentru a atrage cititorii. Noi nu avem nevoie sa va atragem, decat cu stiri si informatii utile. Asadar daca o doriti pe Monica Anghel in Germania, sunati si aranjati!

Monica Anghel in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *