Anunturi Germania
Ro 

i4Job


Dragi cititori si prieteni de pe FaceBook, iata cum va arata o pagina cu anunturile primite de la voi. Asa cum am spus, vom verifica textele pentru a avea pe site doar acele texte care sunt unice, ceea ce va spori sansele de a fi gasite si citite si de alte persoane, in afara de cele ce ne citesc zilnic.

Anunt primit de la Edit

Hello, numele meu este Edit si as dori sa lucrez in Germania sau Autsria pe post de bona sau ingrijire batrini. Sunt medic pensionar si am experienta in munca cu bolnavi cu diferite afectiuni, am lucrat in ultimii 10 ani in acest domeniu al ingrijirii celor varstnici. Vorbesc engleza la nivel foarte avansat, germana o vorbesc la nivel mediu – am nevoie doar de experienta in conversatie. Accept pozitie interna sau externa. Numarul  meu de telefon este 0040 0756 301240.

Hi, my name is Edit and I am a retired MD. I used to work as a general practitioner and pediatrician for more than 16 years then I specialized in clinical laboratory. In the last 10 years I worked both as a nanny or a caregiver for elderly. I have experience with all kind of conditions ,mostly with dementia ,O CPD ,,MS,Parkinson ,Diabetes and so on, so on . I would like to work in Germany or in Austria, live -out or live-in. I speak very well English.I read and understand well German language but I do need practice, in a couple of month my skill in German will me at medium level, now, I can communicate very well in English, I can be reached at 0040-756 301240 or you can write me an e-mail :marianakel2001@yahoo.com
Thnak you.

Draga Edit, iata ca anuntul tau a fost publicat cu succes.

ingrijire batrani germania
Anunt de la Roxana


Buna ma numesc Roxana si caut un loc de munca in Munchen, stiu limba germana dar ca incepator pentru moment, am Anmeldung din 28.06.2013, caut orice chiar si pentru cateva ore. Mersi

Anunt de la Adrian

Buna! Ma numesc Adrian si caut un loc de munca in Nuremberg. Luna viitoare termin cursurile de limba germana, locuinta am, doar loc de munca imi mai trebuie .Ma puteti gasi la nr. de tel. 004915215817853. Multumesc!

 


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *