Angajari macelari in Germania

i4Job


Am primit o oferta urgenta pentru angajarea a doi macelari in Germania, zona Munchen. Obligatoriu limba germana nivel minim conversational, calificare si experienta in domaniu. Salariu 1600 euro lunar, angajare oficiala. Munca consta in transarea carnii, pe banda.

Pentru acest job gasiti detaliile pe Forum

In cazul in care vom mai primi oferte de angajare le vom posta la rubrica oferte de munca, cei ce sunt in cautarea unul loc de munca in Germania, se pot inscrie si pe forumul creat special pentru cititorii nostri, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte. Anumite anunturi apar mai intai pe forum, iar in cazul in care sunt foarte putine locuri de munca pentru acea oferta, acestea se ocupa in mai putin de o zi.

Forum Germania – click aici!

Cand postati anunturi pe site-ul romanilor din Germania avem rugamintea sa scrieti corect din punct de vedere gramatical, nu folositi abrevieri prea multe, incercati sa scrieti textele mai lungi, dati detalii. Anunturile de genul celor primite mai jos sunt foarte rar luat ein calcul de catre angajatiri, totuis noi le publicam aici, ata pentru a ajuta persoanele care le-au postat, dar s pentru a da exemplu de „asa NU”! Incercati sa postati la rubrica adecvata, ne este mai greu sa procesam toate mesajele, nu postati de mai multe ori!

Asa da:

Sunt in Rosenheim Germania , dispusa sa inlocuiesc pe perioada sarbatorilor de iarna si nu numai . Doamna la care lucram (90 ani) a decedat. Pot fii sunata la 0803187828
Daca nu primesc nici o oferta ma intorc in Romania ( 0040751772899 )

Detin magazin/depizit si caut partener german pentru livrare mobilier si electrocasnice en gros. Ofer si pretind seriozitate. Contact : 0744422666.

Asa nu!

Buna seara! Locuiesc in Oberstdorf, caut de munca in gastronomie sau domeniul hotelier sau sofer categoria B. Vorbesc foarte bine limba italiana, limba germana la nivel de incepator, la fel ca si engleza si franceza. Va multumesc! [Lipsa date de contact!]

macelar germania


News Reporter

1 thought on “Angajari macelari in Germania

  1. Sunt din Timisoara Romania, ma intereseaza anuntul, sant macelar transator cu experienta, vorbesc Germana, daca aveti nevoie ma gasiti la tel.0040763467463.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *