Anunturi Germania 2014
Ro 

i4Job


Iata noile anunturi din Germania din data de 27 ianuarie. In cazul in care puteti ajuta, puteti da relatii sau vreti sa postati un anunt, nu ezitati, este gratis! Peste 1500 de romani ne citesc zilnic, nu este mult, dar suntem pe drumul cel bun.

Buna ziua!!
Anul acesta am terminat postliceala, profil asistent medical generalist. Inca nu am certificatul de liber practicant, doar diploma de absolvire, care sunt traduse in germana si legalizate… fara certificatul de membru de la colegiul asistentilor medicali nu pot sa lucrez in spital, dar imi doresc pentru inceput pana la obtinerea certificatului de liber practicant sa lucrez ca si ingrijitor pentru persoane varstnice. Experienta nu pot sa zic ca e foarte vasta, aceasta fiind doar a celor 3 ani de practica in spitale in timpul studiilor. Cu germana nu stau bine dar se invata (nu s-a nascut nimeni invatat). Contractul poate sa fie pe termen lung, nu sunt interesant sa plec in Romannia. Momentan sunt in Belgia – Bruxel, lucrez in constructii si doresc sa lucrez in domeniul meu.
Poate cineva sa imi ofere detalii?? Va multumesc.. [ Ferent Alois]

Buna ziua, ma numesc Marius, am 26 de ani si vorbesc gerama la nivel conversational, lucrez de 11 luni la firma Nord Frost si mar interesa un alt loc de munca tot in domeniu adica in lagare sau industrie productie. Telefon 01573688406

Loc de munca Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.