Atentatul din Berlin scade sansele Angelei Merkel
De 

i4Job


Nu am sa revin eu cu detalii despre atentatul din Berlin, cred ca ati vazut cu totii la stiti si stiti despre ce este vorba, acum insa discutam despre efectele acceptarii de catre Germania a unui numar impresionant de emigranti musulmani, iar canditatura Angelei Merkel la inca un post de cancelar pare a fi pusa sub semnul intrebarii. Tot mai multe atentate sunt prezentetate zilnic la televiziunile din Uniunea Europeana, incotro ne indreptam.

Atentatul din Berlin scade sansele Angelei Merkel la sefia guvernului

Suntem in pragul sarbatorilor de iarna, ne apropiem de Cracium o zi importanta pentru toti crestinii din Europa, iar musulmanii nu contenesc cu atentatele, azi la Berlin, maine in Paris si poimaine in Amsterdam. Ce ne asteapta? Nu am nimic cu musulmanii, dar deja in Europa s-a ajuns la situatii la care nici nu tre gandeai acum cativa ani. Deja nu mai avem sa purtam crucea la gat caci ii facem sa se simta nu stiu cum, fetele sunt atacate pe strada pentru ca asa vor musulmanii, ce va urma oare?

Acum la Berlin 12 persoane si-au pierdut viata, alte cateva zeci sunt ranite si internate in spital. Atentatorul este un refugiat sosit se pare din Pakistan, care a lovit in oameni nevinovati. De ce? Pentru ca ei vor sa ne spuna: nu sunteti in siguranta, noi facem ce vrem si unde vrem! Suntem dispusi sa asteptam urmatorul atentat cu mainile in san, sau vom repatria refugiatii in tari arabe, sa-si vada singuri de viata lor? Vom reveni cu detalii daca se va dovedi ca este necear, pe parcursul zilelor urmatoare!

atentat-in-berlin


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *