Taxa de drum in Germania a fost aprobata
De 

i4Job


Nemtii au cazut de acord cu Comisia Europeana in vederea instituirii taxei de drum, sau de autoastrada cum se mai numeste, asa ca de acum strainii vofr plati de exemplu pentru 10 zile de stat in Germania doar 2,5 euro, desi ei cerusera o taxa de autostrada de 10 euro pe saptamana. Evident ca pe an taxa este destul de maricica, dar nu neaparat insuportabila. Este sa zicem asa, un inceput – ce va urma vom vedea.

Taxa de drum in Germania a fost aprobata de Comisia Europeana

Daca pana acum plateam taxa de drum in Romania, in Ungaria si Austria, acum romanii din Germania care vin in tara sau se intorc acasa vor plati minim 2,5 euro pentru o saptamana pe strazile germane ( de fapt 10 zile ). Problema nu este de fapt taxa ci faptul ca ea este impusa doar pentru cetatenii straini, sau teoretic pentru masinile cu numar strain. Cei care locuiesc in Germania si au numere nemtesti vor deduce aceatsa taxa din suma impozitelor platite la stat.

Desi proiectul de lege era gata de aplicare inca de la inceputul anului, datorita faptului ca legea a fost contestata la Comisia Europeana a trebuit ca nemtii sa astepte pana la solutionarea contestatiei, cum azi acest lucru s-a facut, legea a intrat in vigoare iar cei ce se plimba cu masina pe strazile Germaniei vor plati noua taxa de drum! Taxa pe autostrada in Germania nu mai este doar un zvon, este de azi o realitate. Sa nu ne plangem, nici in Romania nu este altfel, doar ca noua nu ne returneaza nime ni banii, desi nu suntem mai bogati ca nemtii!

Taxa de drum in Germania
Taxa de drum in Germania a fost aprobata de Comisia Europeana


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *