Biserici ortodoxe in Germania
Ro 

i4Job


Multi romani vor sa mearga la o biserica ortodoxa chiar daca sunt in Germania, asa ca am decis sa afisam aici harta cu adresele bisericilor ortodoxe din intreaga Uniune Europeana. Veti gasi aici inclusiv bisericile catolice, dar in majoritate vor fi afisate cele ortodoxe. De exemplu daca apasati pe o cruce de pe harta veti afla adresa exacta: pentru orasul Munchen avem adresa de la Parohia Ortodoxă Română „Buna Vestire“, unde serveste Preotul Simion Felecan.

Adresa Bisericilor ortodoxe din Germania

Daca vreti sa ajungeti la o biserica ortodoxa romaneasca din Germania nu trebuie decat sa folositi harta afisata mai jos si sa alegeti cu mousele adresa, apoi cu ajutorul indicatoarelor de drum, gasiti traseul fie mergand pe jos, fie cu masina. Acum ca majoritatea telefoanelor mobile au GPS va fi foarte usor, daca nu aveti un astfel de telefon, tot nu este prea greu, luati un pix si o foaie de hartie, notati principalele puncte de pe traseu si o luati incetisor la pas. Un sfat util: dati sa vizionati pe street view, veti recunoaste cu usurinta cladirile mai importante!

Daca doriti sa ajungeti la o biserica ortodoxa in Stuttgart, puteti merge la Parohia Ortodoxă Română „Naşterea Domnului“, unde il veti gasi pe Preotul Dr. Mihăiţă Bratu. Daca gasiti informatii care nu mai sunt de actualitate puteti lasa mai jos un mesaj, pentru a informa si alti romani care trec pe aici.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.