Romanii din Monchengladbach
Ro 

i4Job


Am primit recemt un mesaj de la un grup de romani din Mönchengladbach, asa ca le raspund si eu la randul meu cu o pagina speciala pentru cei din stabiliti in Westfalia si care stau in Mönchengladbach sau imprejurimi. Astfel creste numarul de localitati si comunitati romanesti din Germania care s-au afiliat site-ului nostru. Daca mai sunt astfel de persoane care ne trec pragul, asteptam sun semn de la ele, pentru ca suntem convinsi ca sunt multi romani in zona.

Romani din Monchengladbach si imprejurimi

Deja portalul nostru a depasit 3.000 de romai care-i trec pragul zilnic, asa ca odata cu crearea paginii si rubricii pentru romanii din Mönchengladbach, speram sa crestem si mai mult. Vom avea o rubrica speciala pentru locuri de munca, una pentru magazine romanesti, restaurante si diverse alte servicii. Impreuna putem face mai multe, trebuie doar sa ne dati idei si sfaturi pentru ca noi sa va ajutam la randul nostru.

Am vrea sa stim daca sunt contabili romani in Mönchengladbach, avocati romani sau alti prestatori de servicii, altii decat reprezentantii Avon sau transportatorii. Nu uitati nioci de faptul ca avem un site special de anunturi gratuite, ca pagina noastra de FaceBook va asteapta si ca suntem aici pentru a va oferi ajutor ori de cate ori aveti nevoie. La final va reamintim ca puteti gasi pe site informatii pentru aproape orice domeniu. Cititi cu atentie, iar daca vreti sa invatati limba germana, nu uitati ca avem deja cursuri olnine gratuite pentru voi!

Romani din Monchengladbach
Romani din Monchengladbach si imprejurimi

 


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *