Romani in Fürth
Ro 

i4Job


Nu stiu cum am reusit sa nu avem pana azi o pagina pentru romanii din Fürth, mai ales ca aici printre cei aproximativ 114.130 de locuitori, se afla si multi romani. De unde stiu asta? Din zecile de anunturi de inchiriere apartamente in Fürth, din spusele prietenilor mei stabiliti acolo si din faptul ca in Fürth exista si un magazin cu specifoc romanesc – sau era, sper ca nu s-a inchis .

Comuitatea romanilor din Fürth

Romanii din Fürth se bucura sa va primeasca in comuitatea lor, chiar daca azi este prima zi in care aceasta s-a format, iar noi promitem sa va ajutam cu o pagina speciala pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca, pe cei ce cauta sa inchirieze un apartament sau o camera, chiar si pe cei ce vor sa-si vanda lucrurile personale.

Desi grupul nostru de pe FaceBook este intitulat romanii din Bavaria, pentru ca este zona cu cei mai multi romani din Germania, este posibil sa adaugam o sectiune separata pentru romanii stabiliti in Fürth, daca acestia o vor cere. Pana atunci o sa vedem ce spun cei aproape 1000 de membri ce s-aiinscris in grupul nostru mai general, pentru ca avem si grupuri mult mai mari in functie de orase. Evident ca cei mai multi romani sunt in Munchen, dar avem si alte orase cu peste 5000 de membri in grup. Prin urmare, daca sunteti in Fürth sau imprejurimi si vreti sa avem propria comunitate, spuneti si noi vom face ceea ce ne-ati cerut.

romani-in-furth
Romani in Fürth


News Reporter

1 thought on “Romani in Fürth

  1. Buna am o garsoniera in Fürth ce se libereaza pe data 15/08/2017 pentru doua persoane, este super pret 350 pe luna plus curentul se ofera contract si ameldung contact 015175762964 ,Vali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *