Romanii din Duisburg – romani in Germania
Ro 

i4Job


Asa cum stiti avem deja formate 10 comunitati de romani in Germania ce numara peste 50.000 de membri, azi a venit clipa in care am decis sa mai adaugam un oras din Germania unde gasim romani, este vorba de Duisburg. Avand aproape 500.000 de locuitori, orasul este mai mare decat Iasul sau Constanta, deci adaugand faptul ca este un oras industrial din vestul Germaniei, cred ca ati inteles ca aici gasim si o comunitate importanta de romani.

Romanii din Duisburg – romani in Germania – Forum si grup pe FaceBook

Daca esti si tu unul din sutele de romani din Duisburg si crezi ca este necesar sa avem un grup pe FaceBook, spune si noi vom initia procesul. Am vazut ca sunt deja cateva, ce este drept cu sute de membri, dar sub 1000 fiecare. Asa ca pana la a initia o pagina sau grup pe FaceBook sa vedem daca sunt antreprenori romani in Duisburg, sa zicem un avocat sau notar roman, un magazin romanesc sau de ce nu, un restaurant cu specific romanesc in Duisburg. Ca sunt este sigur, ideea este daca vor sa fie prezenti si pe cel mai citit site al comunitatii romanesti din Germania.

Am fi incantati sa aflam mai des despre comunitatea de romani din Duisburg, poate se gaseste si un colaborator permanent pentru ziarul nostru online, pe care speram sa-l inauguram de la 1 ianuarie 2017. Pana atunci va uram sarbatori fericite si sa ne vedem cu bine in anil care vine. Nu uitati ca avem si o pagina pe FaceBook, ce-i drept doar cu 3.900 de fani, dar speram sa crestem in continuare!

Romani in Duisburg
Romanii din Duisburg – romani in Germania – Forum si grup pe FaceBook


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *