Cine are nevoie de transport din Gemania in Romania
Ro 

i4Job


Am sa incerc sa va dau o lista cu orasele de unde ne viziteaza romanii ce au oarecare interes in Germania, iar cel mai important dintre ele este Munich( Munchen ), de unde ne urmaresc zilnic in medie 870 de romani, pe locul doi este un oras din Romania – Sibiul, de unde intra in fiecare zi 691 de vizitatori. Desi am fi vrut sa fie invers, saptamanal ne viziteaza 9.466 de romani aflati in Germania si peste 15.000 din Romania. Orasele romanesti de pe locul doi si trei sunt Timisoara si surpriza, Carei din judetul Satu Mare! Ambele orase cu peste 600 de vizitatori.

Cine are nevoie de transport din Gemania in Romania sau invers?

Faptul ca avem orase din Romania si Germania cu sute de vizitatori in fiecare zi este o dovada ca firmele de transport ar trebui sa utilizeze resursele avute la indemana mai bine. Pentru ca acestia sunt romani din Germania sau care vor sa ajunga acolo, deci potenitiali clienti. Din Stuttgart ne viziteaza zilnic in jur de 400 de romani, Nuremberg 350, Esslingen 274, Viena 240 si tot asa. Deci avem o suma de romai din Austrai si Germania pe care ne bazam zilnic.

Acum ne intrebam daca acestia vor apela la o forma de transport. Probabil ca 20% cu siguranta vor face un drum pe an sau vor trimite pachete acasa. Asa ca eu zic ca informatiile acestea va pot prinde bine. Mai adaugam inca 200 de romani din Hamburg, 134 din Frankfurt, 121 din Berlin si 100 din Augsburg. Evident ca mai sunt si sub 100, dar nu cred ca e cazul sa-i luam si pe ei incalcul, avem deja cifra totala, aproximativ 9.500 in fiecare saptamana, deci peste 30.000 lunar!

GlobalTrans
Cine are nevoie de transport din Gemania in Romania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *