Blog Oficial Mariana Moculescu
Ro 

i4Job


Am zis eu sa va fac o surpriza, daca sunteti deja in Austria si stiti cine este Mariana Moculescu. Cea mai noua stire despre mai excentrica Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia Moculescu, este ca tipa s-a mutat in Austria, unde zice ea ca are grija de niste batrani. Cum au ajuns austriecii sa angajeze o batranica – haioasa ce este drept – necunoascatoare de limba germana pe post de dadaca pentru batrani nu stim, insa stim ca Mariana Moculescu s-a ocupat in ultima vreme cu statul pe webcam.

Blogul Oficial - Mariana Moculescu
Blogul Oficial – Mariana Moculescu

Daca a gasit batranelul pe net, stand in fata webcamului ei pe un site al carui nume nu vrem sa-l spunem, caci ne este putin jena, atunci se explica mai usor plecarea Marianei Moculescu in Austria.

Certt este ca acumcateva zile, Mariana Moculescu se afla la aeroport cu bagajele facute si cu destinatia Austria. Parea foarte fericita, deci ce sa zicem, poate aflam si in ce oras este, ca sa alertam romanii din Austria, sa o caute si sa o invite la o cafea. Suntem siguri ca se va bucura.

Toata presa subliniaza ca de fapt nu este vorba de o angajare pentru a avea grija de nimeni, toti legand munca ei de camera web si evident ca stiti ce poate face cea care facea dus in direct la Happy Hour. Dar nu ai cum sa acuzi pana nu esti sigur, sunt cateva poze care circula pe net cu Mariana Moculescu pe un site de profil, insa cum stim, poze poate pune oricine, oriunde.

Daca esti in Austria, te intalnesti cu Mariana Moculescu pe strada, fa-ti o poza si posteaza poza respectiva cu tine si cu Mariana Moculescu pe FaceBook. E posibil sa te caute cineva si sa cumpere povestea, stii cum sunt televiziunile din Romania! Iar daca vei fi un fan al paginii noastre, poate iti dam adresa blogului oficial al Marianei Moculescu! Ai ce vedea acolo si ne vei multimi cu siguranta pentru pont.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *