Cabinet stomatologic in Austria
At 

i4Job


Desi speram sa primi o lista cu medicii stomatologi din Austria veniti din Romania, am reusit sa dam peste unul ce locuieste si profeseaza in apropiere de Graz, intr-o localitate din Ungaria. Asa ca am decis noi ca mai bine informam cititorii nostri despre posibilitatea de a face un tratament stomatologic de calitate si ieftin – in comparatie cu ceea ce gasim in Austria, decat sa nu informam deloc. Medicul dentist Béla iti raspunde in limba germana la unul din telefoanele 83-340-990 sau 09 242 055, deci poti face o programare foarte usor, folosind telefonul – dar trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa te decizi.

Numai cine nu a avut dureri de dinti nu intelege importanta unui medic stomatolog bun, iar sanatatea generala tine si de sanatatea dintilor tai. Asa ca daca ai nevoie de un medic stomatolog, te afli in Graz sau in apropiere, credem noi ca cei 180 de kliometri sunt mai usor de parcurs si vei iesi mai ieftin decat sa mergi in Romania sau sa te tratezi in Austria. Asa ar trebui ce;l putin sa stea lucrurile, desi nu avem inca o confirmare de la un roman tratat la acest medic.

Am primit asigurari ca daca vei specifica ca ai gasit informatia pe portalul e4De, vei primi si o reducere pentru consultatii si tratament! Mai multe detalii gasiti si pe site-ul domnului stomatolog Béla. Ne bucuram ca am putut sa va dam o mana de ajutor, mai ales daca sunteti in cautarea unui medic stomatolog si aveti nevoie urgenta de servicii medicale de calitate!

Nu uiati ca portalul e4De este mereu la dispozitia voastra pentru a va da informatii de calitate si mai ales pentru a va ajuta ori de cate ori aveti nevoie! Totusi sfatul meu este urmatorul: Cautati un medic stomatolog roman sau veniti in Romania pentru a va trata dintii dac anu va permiteti in Austria, nu as merge pe mana Ungariei!

Medic dentist Graz Austria


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *