Comunitatea romanilor din Graz
At 

i4Job


In mod evident una dintre cele mai mari comunitati de romani din Austria se afla in Graz, urmata de cea din Liz – pe care cu regret nu o prea vad activa pe internet si nu stiu de ce. Cei mai activi se pare ca sunt romanii care-si cauta un loc de munca in Graz sau in alta localitate din Austria. Acum ma adresez celor ce au format deja pagini si grupuri pe FaceBook – in general administratorii acestora – pentru ca nu vreau sa ajung confundat cu un spamer – hai sa ne ajutam reciproc, o pagina pe site-ul romanilor din Austria, o pagina de comunitate – cum ar fi cea din Graz – in asa fel incat romani isa poata posta sau cauta informatii mai usor.

FaceBook-ul ne ajuta sa comunicam intre noi, insa un site ne ajuta sa gasim o informatie mult mai usor, iata de ce credem noi ca trebuie sa imbinam cele doua modalitati de comunicare si informare. Chiar daca romanii din Austria au propria lor pagina si site gazduite de portalul e4De, noi continuam sa postam si aici informatii despre locurile de munca, inchirieri sau diverse servicii.

Daca tot am discutat de pagini pe FaceBook, te rugam sa fii printre cei ce au apreciat si pagina e.Diaspora, creata special pentru toti romanii plecati din Romania, indiferent de coltul de lume in care au ajuns. La final am dori sa stim ce anume isi doresc romanii din Graz sa postam pe site, pentru a le fi de folos. Spuneti ce rubrica, ce fel de informatii lipsesc si noi vom incerca sa rezolvam problema in cel mai scurt timp.

yahoo


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.