Cand ajung coletele din Germania in Moldova?
De 

i4Job


Acum cateva zile bune un coleg din Germania a decis sa-mi trimita un colet in Molodova, desi sincer sa fiu preferam sa gasesc un transportator si sa ma inteleg cu el. Asta era pe 16 iulie si azi e 31, ca sa facem socoteala corect. Astept si azi coletul, pe traking la posta germana arata ca a fost procesat pe 20 – ce o fi durat atata? Ok, si de pe 20 iulie nicio miscare cu acest colet? A trecut granita, o fi la vama, sau s-a pierdut? A, omul neobisnuit cu tarile din est, a uitat sa treaca apartamnetul si a trecut doar blocul si numele. Dar blocul are 10 scari, 10 etaje pe scara, faceti voi socoteala!

Cand ajung coletele din Germania in Moldova?

Asadar cam asta e treaba cu coletele trimise de moldoveni din Germania, nu prea ajung nici in trei saptamani, de aceea apeleaza mereu la firmele astea fantoma, dar ce e poti spune? Nu ai cum sa impaci pe toata lumea, iar firmele de transport zici ca sunt ciuperci aparute dupa ploaie. Zilnic stergem sute de anunturi, care se repeta la infinit. Oare nu pricepe nimeni ca nu asa se face?

Deci ce solutii ai? Mai niciuna, fie astepti posta care costa de exemplu in cazul meu cam 15 euro, dar de trei saptamani stai si astepti, fie in cateva zile vine cu coletaria particulara, in conditii mai bune sau mai rele. Nimeni nu se preaintereseaza de calitatea serviciilor, asta este cand e loc si de mai rau! A, mai e ceva: am ales sa facem reclama la patru firme de transport, cate una pentru fiecare regiune din tara, ma refer la Romania – evident. Asadar am rezolvat de azi cu Iasiul si Moldova de nord, mai ramane sa alegem cate o firma petru sud est si sud vest, apoi una pentru Dobrogea si am rezolvat pe toata lumea!

 colete Germania în Moldova
Când ajung coletele din Germania in Moldova?


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.