Cat costa un telefon Android in Germania
Ro 

i4Job


Iata ca a venit momentul sa punem si noi intrebari celor ce se afla acum in Germania, mai ales ca problema telefonului este una importanta. Acum doi ani am fost pentru trei luni in Aachen cu un contract din Romania. Problema cea mai grea a fost cea a achizitionarii unei cartele si contractul de internet. Dar aici nu este vorba despre mine, ci despre cei ce sunt stabiliti in Germania si doresc sa achizitioneze un smartphone cu Android.

Pentru cei ce nu stiu, sistemul de operare Android a fost dezvoltat initial de cei de la Google, mai multe detalii gasiti evident pe Wikipedia, insa ceea ce as dori stiu de la voi, este ce telefon cu Android preferati si cat costa el in Germania.

Desi cel mai bine la capitolul telefoane Android sta Samsung, cu siguranta ca nu toti au cumparat un astfel de telefon, asa ca va invit sa discutam despre ce model aveti, cat costa el in Germania si de ce anume ati preferat acel model si nu altul.

Pentru mine, desi sunt adeptul smartphone-urilor, pentru ca ofera GPS si camera foto destul de performanta [ am sa pun cateva intrebari in alt articol si despre aparatele foto DSL-R ], sau poate o sa discutam despre tablete, caci unii sunt pro si alti contra tabletelor [mai ales a celor ieftine ], este important sa stiu si parerea voastra. Cu siguranta o astfel de discutie, chiar si pe FaceBook poate ajuta pe multa lume care este in cautarea unui telefon si nu stie ce sa aleaga.

Samsung-Galaxy-S


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *