Romanii din Aachen
Ro 

i4Job


Iata ca a venit timpul comunitatii romanesti din Aachen sa va salute, la fel cum au facut si alte comunitati de romani stabiliti in Germania. Pagina va fi generala in acest moment pentru toti romanii stabiliti in landul Renania de Nord – Westfalia, insa pe masura ce ne vom extinde, fiecare oras va avea propriul sau coltisor, mai ales ca in curand speram sa trecem de la subiecte precum locuri de munca si cazare si la alte subiecte de interes general.

Daca locuiesti in Aachen sau in imprejurimi, am vrea sa stim cum te-ai acomodat, daca se simte apropierea de granita cu Belgia si Olanda. Eu am fost de doua ori in vizita la niste prieteni din Herzogenrath si am trecut prin Aachen. Nu am avut timp sa vizitez prea multe, insa am inteles ca din cei 260.454 de locuitori, o mica parte sunt si romani. Mai des am mers la Köln, acolo am prieteni si la trei sau maxim patru ani ajung si pe la ei, undeva prin august.

Evident ca orasul Köln este mult mai mare decat Aachenul, avand in vedere ca este si cel mai mare oras din landul Renania de Nord – Westfalia. In Köln traiesc peste un milion de locuitori, iar peste 5.ooo [din cate stiu eu] sunt romani. Totusi capitala landului este orasul Düsseldorf, iar comunitatea romaneasca din acest oras este deja prezenta la noi pe site.

Romanii din Aachen


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *