i4Job


Caut bona interna, seriosa, responsabila, punctuala, discreta, nefumatoare si ortodoxa pentru o perioada determinata in Elvetia. Este vorba de 2 copii, 7 ani (la scoala toata ziua) si unul de 10 luni, de luni pana joi de stat cu cel mic si in rest de avut grija de casa, menaj, mancare, transportul din Romania in Elvetioa il platesc eu si salariul este de  600 de franci pe luna (aproximativ 500 de euro ). Daca va intereseaza puteti sa ne scrieti pentru detalii pe pagina noastra de FaceBook – Caut Bona!

Traiesti si tu in Elvetia si cauti un loc de munca? Sau ai nevoie de o persoana de incredere pentru a fi bona, menajera sau sa te inlocuiasca pe timpul concediului? Nu uita ca site-ul nostru este unul dintre cele mai citite de pe internet, deci merita sa fii din cand in cand si tu prezent pe aici, pentru a afla cele mai noi oferte de munca.

Atentie! Noi nu intermediem locuri de munca, in cel mai fericit caz atunci cand avem o persoana pe care vrem sa o ajutam o recomandam celor ce au nevoie de personal, in rest totul este absolut GRATUIT si depinde de voi, atat ca ofertanti cat si ca angajati. Portalul Caut Bona si pagina de facebook sunt cele mai cautate de mii de romani zilnic, deci este cea mai buna varianta de a va gasi persoana potrivita!

ingrijire copii in Germania

Ingrijire copii in Elevetia