Mariana Moculescu la Munchen
Ro 

i4Job


Stiu ca multi traiau cu impresia ca Mariana Moculescu este in Austria, desi daca umareati pagina ei personala pe FaceBook afli ca este deja de ceva timp in Munchen in cautarea unui loc de munca. Dupa peripetiile din Austria, chiar in Linz unde locuieste iubitul meu var, iata ca Mariana Moculescu a ajuns si in Munchen, unde isi cauta un loc de munca. Oare ca ce vrea sa se angajeze de data asta? Stim noi mult mai multe, dar de ce sa nu le vindem celor de la Can Can sau poate mergem si le dam direct la Antena 1, acum evident ca asteptam sa vedem cine vrea sa dea mai mult.

Mariana Moculescu la Munchen

Din suita de poze inedite cu Mariana Moculescu la Munchen va dam doar una, la iarba verde cu cativa prieteni noi gasiti in orasul unde comunitatea romaneasca este poate cea mai numeroasa. Daca vrei sa afli stiri si informatii despre ce face Mariana Moculescu la Munchen, nu ezita sa le ceri, cu siguranta ca le vei primi chiar de la ea. Sau poate facem o intalnire cu fanii ei din Germania, cine stie? Sunt cateva zvonuri pe care nu o sa le publicam azi, legate de numarul copiilor din familia Moculescu, caci vrem sa fim siguri ca pot trece de la categoria zvonuri la cea de fapt concret si dovedit.

Ultimuile stiri cu Mariana Moculescu:

Fii prezent pe site-ul romanilor din Munchen penru a afla ultimile dezvaluiri despre Mariana Moculescu si fii primul care da vestea mai departe!

Moculescu Mariana
Mariana Moculescu la Munchen


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *