Romani in Freiburg
Ro 

i4Job


Recunosc ca nu am crezut ca sunt atat de multi romani in Freiburg, grupul lor de pe FaceBook a depasit deja 1000 de memnbri si tot creste. Din pacate cele mai multe grupuri sunt inchise, deci pentru a vedea ce se discuta acolo, trebuie sa devii membru. Totusi cei mai multi romani sin Freiburg nu stau pe FaceBook, asa ca va trebui sa-i descoperi in alt mod, probabil ca o varianta ar fio sa le facem un site separat, dar asta ar trebui sa vina ca initiva din partea lor, asa cum au facut si alte comunitati. Orasul Freiburg este destul de marisor, avand peste 200.000 de locuitori, economia merge bine – dar unde merge rau in Germania?

Daca locuiesti in districtul Breisgau-Hochschwarzwald, aici este locul unde trebuie sa vii prima data, pentru a lua cunostinta cu site-ul tuturor romanilor din Germania. Incercam sa acoperim toate variantele, sa nu lasam sectoare descoperite, dar vrem sa stim ce anume va mai intereseaza in afara de locuri de munca si cazare.

Vreau s ava zic ca daca stiti limba germana si vreti sa mergeti la o scoala de cea mai buna calitate, cu o vechime de pste 500 de ani, atunci alegeti universitatea din Freiburg, am doi prieteni care si-au terminat masteratul acolo, acum sunt unul in Elvetia si unul in Austria. Cu salari ce depasesc 10.000 de euro lunar! Da, lunar nu anual, si au doar doi ani de cand s-au angajat! In rest ce sa va mai zic? Astept sa vedem ce spune comunitatea romanilor din Freiburg, ne invita alaturi de ei pe FaceBook sau facem impreuna un forum sau un site special dedicat romanilor de aici!

Universitatea din Freiburg


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *