Romanii din Ludwigshafen am Rhein
Ro 

i4Job


Am placerea sa va prezint romanii din  Ludwigshafen am Rhein, o mica comunitate din orasul ce numara peste 160.000 de locuitori. Sper sa nu se confunde cu alt oras ce poarta un nume asemanator, Bodman-Ludwigshafen, car este un mic orase cu numai putin peste 4.000 de suflete. Am ramas surprinsi cand au sosit email-urile de la cei stabiliti in Ludwigshafen, asa am aflat si noi ca sunt doua localitati cu nume asemanatoare in Germania. Acum ramane sa vedem cati dintre romanii din Ludwigshafen se vor alatura grupului nostru de pe FaceBook, cati vor fi in cautarea unui loc de munca si cati se vor bucura sa-si ajute colegii.

Ne bucuram sa vedem ca tot mai multe comunitati sunt dornice sa ni se alature, acum am vrea sa vina si „sefii” de grupuri de pe FaceBook, sa ne ceara sa colaboram cu ei, la fel cum ne dorim sa-i vedem prezenti si pe cei ce ofera transport sau care ofera locuri de munca, caci desi sunt oferte pe site, sa recunoastem ca sunt prea putine fata de cate cereri sunt.

Am inteles ca este si o discoteca romaneasca in Ludwigshafen am Rhein, asta nu poate decat sa ne bucure, inseamna ca sunt suficient de multi romani in zona ca sa merite asa ceva. Chiar ma intreb cate discoteci romanesti or fi in Germania? Am vazut magazine, restaurante insa de discoteca romaneasca in Ludwigshafen am Rheinaud pentru prima data! Sa le uram noroc la bani si poate ceva mai putine „manele”?

Tamplar Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *