Cat costa publicitatea
Ro 

i4Job


Am vazut azi cateva discutii legate de publicitatea pe FaceBook, nu ne intereseaza subiectul ca atare ci mentalitatea cred ca trebuie discutata. Unii cer sa poata posta ori e cate ori au chef anuntul lor, evident unul din care sa poata scoate profit. Daca nu esti multumit sa vezi din ora in ora cate o oferta de transport Germania – Romania, omul se supara si nu mai posteaza? Adica el iti face o favoare ca posteaza reclama de tip SPAM, tocmai ca mebrii din grup sa o vada, iar daca sunt interesati, sa-i contacteze. Ma indoiesc ca este asa, de fapt avantajul este al lui, caci indiferentr ca e vorba de un grup de 100, 1.000 sau 10.000 de romani, nu ai posta daca nu te-ai gandi la un profit.

In general in grupurile diasporei romanesti din Germania sunt trei categorii de membri, cei ce sunt in Germania si vor sa ajute sau sa comunice cu alti romani, cei in cautarea unui loc de munca, cazare sau diverse informatii si cei ce fac mici [ poate mari ] afaceri. Cine se revolta in cazul unei reclame platite? Cei care fac afaceri, caci cei ce se incadreaza in cele doua categorii ce nu au nimic de castigat, nu au nici de ce sa plateasca reclama, nici motive de suparare.

Am vazut opinii care spun: fa-ti site si cere bani, FaceBook e gratis! Pai atunci de ce tocmai ei cer bani sa-ti promoveze postarea? Ca sa o vada cat mai multi, iar tu sa castigi! Pentru asta platesti? DA! Atunci de ce sa nu-i dai un ban si celui ce a facut pagina sau grupul, a muncit sa adune mii de membri sau fani? De ce nu-ti faci tu un grup sau o pagina si postezi acolo de dimineata pana seara? Nu as fi postat aceasta provocare la discutie daca nu vedeam acea amenintare: plecam de aici, sa vedem ce faci? Noi bine, dar TU?

Publicitate-Germania
Publicitate Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.