Cautam administrator Forum
Ro 

i4Job


Desi stim ca nu prea este punctul nostru forte, timpul liber – speram sa gasim totusi printre noi,  macar doi sau trei cititori care sa ia in serios munca de administrator al forumului e-Migrant care va fi apoi transferat pe sectiuni la tara cauia ii apartine sectiunea respectiva. Faptul ca am reusit sa trecem de 5000 de membri ne bucura, insa este clar ca fara sa se ocupe cineva de el, informatiile nu mai sunt actualizate, iar vechii membrii care scriau sute de mesaje si-au pierdut interesul.

Indiferent ca esti in Munchen sau in alta zona a germaniei, daca te simti legat de comunitatea romaneasca si vrei sa dai o mana de ajutor la inchegarea unui forum e-Migrant asa cum era acum doi  sau trei ani, esti cel de care avem noi nevoie acum.

# Crezi ca e nevoie de un forum al romanilor din Germania, structurat pe zone – inclusiv cate o sectiune pentru Austria si Elvetia?

# Crezi ca un forum al romanilor din Germania este util, poate veni in sprijinul comunitatilor de pe FaceBook sau chiar a altor forumuri mai vechi?

Daca la cele doua intrebari raspunsul tau este DA, atunci te rugam sa ne spui, te vom cauta noi si cu siguranta ca vom face ceva bun impreuna! Poza de mai jos este o gluma, daca vrei sa o maresti, e suficient un click! Am postat poza pentru ca mi-a placut cum e gandita! Poti raspunde chiar si la intrebarea de sub poza!

Romanii de pretutindeni
Cum vezi tu romanul din zona ta?


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *