Cautam moderatori pentru cateva grupuri
De 

i4Job


Am zis noi ca e deja momentul sa dam stafeta unor persoane mai active pe FaceBook, asa ca pentru cateva grupuri o sa cautam moderatori care sa aprobe anumite postari si evident membri in grupuri. Prima regula: fara postari cu transport, Avon, slabit, live-uri, milioane castigate online, etc. Nu sunt acceptati ca membri paginile. Doar persoane fizice sa zicem asa. Firmele pot gasi alte mijloace de a se promova online. Nu sunt grupuri mari, asa ca nu va fi mult de munca. Insa dorim sa respectam regulile enumerate mai sus, pentru ca nu vrem sa facem „aprozar” din aceste grupuri.

Cautam moderatori pentru cateva grupuri

Modratorii care fac treaba buna pot deveni administratori ai grupurilor, pot fi adaugati si in grupurile mai mari, etc. Hai sa ridicam putin stacheta in grupurile de romani in Germania, avem deja peste 200.000 de mii adunati in 10 grupuri. Nu stiu daca am prins toate variantele de postari interzise pe grup, o sa incercam sa le adaugam pe parcurs. Evident ca nici nu poate fi vorba de imprunuturi, acesti membri sunt exclusi din start, vor fi blocati de catre moderatori.

NU urmarim sa dam afara membri, chiar daca unii dintre ei nu inteleg scopul grupurilor de romani din Germania, pentru ca sunt si ei aici alaturi de noi, insa speram sa-i educam in timp. deci daca doresti sa te alaturi echipei de moderatori [ Atentie! Nu incerca sa ne pacalesti si sa iti promovezi afacerile, ne vom da seama imediat si vei fi exclus din toate grupurile! ]. Am deschis si primul grup de vanzari, momentan pentru Stuttgart [ Flohmarkt.Ro ], o sa vedem ce facem in continuare, creem cate unul pentru fiecare zona sau il facem pe acesta pentru intreaga Germanie ]. Incercam in acest fel sa lasam grupurile pentru informatii si discutii, nu pentru vanzari online!

moderatori grup
Cautam moderatori pentru câteva grupuri


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *