Cele mai bune evenimente din Germania care merita vizitate
De 

i4Job


Stim ca astazi acest lucru este imposibil, dar… #totulvafibine si atunci va puteti folosi de  informatiile oferite aici. Germania este o tara uimitoare. Tara are atat de multe sarbatori, monumente istorice, incat nu este suficienta o vacanta pentru a vedea toate atractiile sale. In fiecare an in Germania au loc un sir de evenimente grandioase si spectaculoase, care lasa o amprenta de neutat in inima noastra.

Asadar, va vom povesti despre trei evenimente la scara larga, cu directii diferite, care merita vizitate in Germania. O calatorie in aceste locuri poate fi un cadou minunat pentru o persoana draga, impreuna cu un buchet de flori de la Megaflowers.

Festivalul Crizantemei

Daca aleasa dvs iubeste florile, aveti ocazia sa-i oferiti o mare de crizanteme, o excursie la un basm cu flori. In fiecare an, in luna octombrie, in Germania, in pitorescul oras Lahr (Padurea Neagra), are loc Festivalul Crizantemei. Frumoase crizanteme multi-colorate impodobesc case, masini, paturi de flori. Aici puteti vedea arcade de flori, statui de flori pe apa si pe uscat. In timpul Festivalului, orasul gazduieste numeroase evenimente de divertisment si muzica. In 2020, festivalul crizantemei va avea loc pentru a 13-a oara. Combinati-va vizita la festival cu o vizita in imprejurimile Padurii Negre. Veti vedea cascade si rauri sculptate de raul Rin, statiuni termale si ferme de lemn. Iar Orasul Vechi din Evului Mediu din Freiburg va va aparea in fata cu arhitectura gotica si ramasitele a trei castele.

Lahr
Festivalul Crizantemei de la Lahr

Targul de carte din Frankfurt

Admiratorii literaturii vor iubi grandiosul eveniment de carte Frankfurter Buchmesse, care are loc anual la mijlocul lunii octombrie la Frankfurt pe Main. Targul are peste 500 de ani. La inceput, a avut formatul unui forum de carte, unde iubitorii de carte s-au adunat pentru cursuri de master si prelegeri. Si acum acesta este un eveniment de talie mondiala, care reuneste profesionisti si amatori, scriitori si ilustratori, vanzatori si agenti pentru a face cunostinta cu cele mai noi noutati in domeniul tiparirii, al mijloacelor electronice si al artei. In fiecare an targul de carte este vizitat de aproximativ 300.000 de invitati din 150 de tari, iar primele persoane din Germania si Franta au deschis evenimentul.

Fushing – „al cincilea sezon al anului”

Nu numai in Brazilia se organizeaza carnavaluri amuzante. Daca sunteti un amator care doreste sa petreaca bine, sa mancati pana nu mai puteti – veniti aici, la coloratul carnaval german Fasching. Desi aceasta nu este o sarbatoare publica, este foarte straveche, originara din Evul Mediu, si Carnavalului ii este acordata o mare importanta – a fost numit chiar „al cincilea sezon”. O sarbatoare vesela se tine dupa frig si noroaie, cu 46 de zile inainte de Paste. Imbracati in costume amuzante, participantii la carnaval merg pe strazile orasului cu muzica puternica, imprastiind ploi de confeti. In prima zi de carnaval se distreaza femeile, iar sexul mai puternic nu trebuie sa mearga in baruri si sa poarte cravate pentru a nu le pierde. In a treia si a patra zi, o adevarata „umplere de burti” inaintea urmatorului post. Multi oaspeti vin in vacanta pentru a gusta mancarurile din bucataria nationala si a se reincarca cu spiritul distractiei.

Insa aceasta nu pune capat listei de locuri si evenimente interesante care pot fi vizitate in Germania.

Carnavalul de la Fushing
Carnavalul de la Fushing – „al cincilea sezon al anului”


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.