Ce inseamna sa lucrezi la un Call Center in Germania
Ro 

i4Job


Avem noi un principiu in grupul romanilor din Frankfurt, nu acceptam postari care isi fac reclama la propriile site-uri, pagini etc. decat cu o conditie: sa ne promovezi si tu la randul tau. Pare ceva normal in opinia mea, dar fiecare o intelege cum vrea. Acum am sa-i fac putina publicitate colegei noastre Andreea Lascu, care are un site destul de interesant as zice eu. Am inteles ca s-a angajat la un Call Center si ne povesteste prima ei zi de munca.

Ce inseamna sa lucrezi la un Call Center in Germania – prima zi de munca

Asa cum spuneam, este vorba aici despre grupul romanilor din Frankfurt, care ma bucur sa va zic ca azi are peste 3.000 de membri atent selectionati. Adica nu persoane care nu au nicio legatura cu orasul Frankfurt si cu romanii de aici. Din cate am inteles de pe site-ul Andreei Lascu, este vorba despre un mini job, adica primesti maxim 450 de euro pe luna, dar muncesti part time, cateva ore pe zi/ saptamana. Desi majoritatea taxelor le plateste angajatorul, pentru sanatate vei plati singur, un minim de 160 de euro pe luna, adica daca asta e singura ta sursa de venit, ramai cu doar 290 de euro, nici macar de o chirie modesta nu-ti ajung.

Da, banii nu sunt multi, dar si cele doar 52 de ore de munca pe luna nu-s tare multe. Mini joburile sunt un mod simplu de ati suplimenta veniturile, nu um mijloc de trai, cel putin nu in Germania. Un mic avantaj? La un Call Center este posibil sa fii acceptat fara sa stii prea bine germana, dar sa stii la perfectie o alta limba, adica oferi consultanta in limba pe care o cunosti! Bafta si mersi Andreea Lascu!

Call center Germania


News Reporter

1 thought on “Ce inseamna sa lucrezi la un Call Center in Germania

  1. Buna ziua
    Cred ca este un site de informare dar este bine sa specificam ca exista un conflict de interese privind joburile la DHL si firmele de constructii.
    Eu cred ca moldovenii nu fac echipa buna cu romanii. Romanii au drept de sedere, dar moldovenii sunt ajutati la integrare datorita copiilor care sunt adusi pe viza de familie. Astfel romanii fata de moldoveni, nu au acces la stabilitate. Sa nu uitam ca datorita vizei moldovenii sunt in gratiile Turciei si impreuna cu moldovenii vorbitori de rusa (in public), saboteaza romanii. Acesta e adevarul. Deci moldovenii vor identitati europene si permise europene de condus de la romani. Poate fac acte false acesti moldoveni ca pe mine de 2 ani ma pindesc, adresa o au de la Job Center in colaborare. Feriti- va de molovenii parsivi care va fura drepturile de romani ei se considera rusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *