Romanii din Ingolstadt – forum de discutii
Ro 

i4Job


Romanii din Ingolstadt au cerut sa le facem o pagina separata pe site-ul e4De.Info, asa ca nu puteam sa-i refuzam, doar ca vom lasa aici zona de foru, si discutii, unde sa putem fi anunati despre activitatile comunitatii romanesti, despre existenta unui restaurant romanesc in Ingolstadt, sau de ce nu a unor firme romanesti ce-si desfasoara activitatea in zona. Chiar daca riscam sa avem o aglomeratie pe zona Bayern ( Bavaria ), vom mai adauga o pagina in marea noastra comunitate de romani din Germania.

Romanii din Ingolstadt – forum de discutii

Am dori ca aceasta pagina sa fie rezervata discutiilor generale legate de viata in Ingolstadt iar pentru locuri de munca am dori sa folositi deja paginile special create. Orasul este destul de marisor, daca tinem cont ca la recensamantul din 2013 aici locuiau 129.136 de locuitori. Evident ca o mica parte o reprezinta comunitatea romaneasca. Tinand cont de numarul mare de mesaje primite de la romanii din Ingolstadt cred ca o pagina de discutii generala se impunea de mai mult timp. Mesajele de la voi vor fi strnanse si vor face obiectul unor articole legate de comunitate sau despre viata din Germania.

Ne bucuram ca am reusit sa atragem pe site-ul e4De ata de multi romani stabiliti in Germania, faptul ca avem peste 2.000 de comentarii aprobate, iar peste 1000 au fost intriduse in articolele de pe site cred ca spune destul de multe despre utilitatea site-ului nostru. Cum in curand vin sarbatorile va sugeram sa verificati online cursele spre si din Romania in Germania prin intermediul programului de rezervari online!

Romanii din Ingolstadt
Romanii din Ingolstadt – forum de discutii


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.