Intrebari de la romanii din Germania pentru avocat
Ro 

i4Job


Stiu ca sunteti obisnuiti ca intrebarile primite pe adresa redactiei sa fie publicate pe site-ul nostru, pentru a gasi cat mai usor raspunsurile, iata ca am primit ieri o intrebare pentru avocatii romanii din Germania.

Buna seara numele meu este Burada Elena Florentina de nationalitate romana.
In luna mai respectiv iunie eu si familia mea am venit in Germania pentru a cladi un viitor copiilor,aici am cunoscut o femeie pe nume Edith Vlasceanu prietena cu sora mea care intre timp s-a dovedit a fi cu totul alceva. Pentru ca intre timp am vazut ce fel de persoana este am preferat sa ma indepartez si i-am spus surorei mele in urma conversatiei pe care o aveam pe messenger;”ca decat sa o bat pe Edith mai bine o ignor. Dupa toate astea la serviciu mi s-a umblat in ghiozdan si mi s-a luat telefonul ca urmare aceasta are conversatia mea cu sora mea, dupa cateva zile in parcarea de la serviciu adica in parcare Edeka sotul acesteia i-a desfacut roata sotului meu de la masina, in urma acestui fapt puteam sa murim cu toti. Am facut plangere la politie pentru roata la masina si pentru violare de corespondenta, am avut o intalnire cu doamna capitan de la biroul de criminalistica unde mi s-a adus un traducator si mi s-a explicat ca am drepturi la despagubiri deoarece masina se afla intr-o parcare pazita.
Am nevoie de parerea unui avocat sunt foarte speriata si in urma socului am probleme de sanatate. Va rog astept un raspuns din partea dumneavoastra pentru a detalia cele intamplate si pt a face dreptate .Va multumesc.

O alta intrebare a sosit d ela Mara, una dintre cititoarele site-ului nostru. Iata mai jos cu ce probleme se confrunta:

Salut! Am o intrebare, sunt de aproape 6 luni in Dusseldorf si nu reusesc sa gasesc nimic de lucru in domeniul in care am lucrat pana acum ( turism si customer support), stie cineva unde as putea gasi ceva? sau daca existe ceva restaurante sau afaceri romanesti sa imi pot lasa Cv-ul ?
Multumesc mult si succes tuturor! Mara.

Barou-avocati-Germania


News Reporter

5 thoughts on “Intrebari de la romanii din Germania pentru avocat

  1. Buna ziua, ma numesc Elena, sunt in Germania, Chemnitz din luna august, sotul din iunie 2015, iar la inceputul lunii agust sotul a fost la un cabinet pt a-si scoate o masea, dr fracturandu-i maxilarul. In primele zile, nestiind ce s-a intamplat, a crezut ca e normala durerea,dar s-a agravat si a ajuns in celele din urma la urgente cu febra f mare si dureri insuportabile plus fata umflata.A fost internat si operat de urgenta si spitalizat 9 zile.Inainte de operatie i-a fost adus un translator, care ulteror s-a dovedit a costa 309 euro,factura venind acum in luna decembrie la firma unde lucreaza.Intrebarea ar fi, daca se poate sa il dam in judecata pe acel doctor acum si daca am avea castig de cauza. Sotul are asigurare AOK, ne-a mai venit o factura de 90 de euro in noiembrie tot de la spital. Va multumesc anticipat!

    1. Da, puteti sa-l dati in judecata, veti castiga, iar el precis are asigurare de mal praxis, deci se vor plati despagubiri. Luati neaparat legatura cu un avocat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *